Algemene informatie vakantieverhuur

Aankomst & Vertrek

 • Check-in: aankomst op vrijdag tussen 16 en 18 uur. Later kan, mits verwittiging.
 • Check-out: op vrijdag, voor 10 uur.

Huurprijzen

Zijn altijd begrepen in de huurprijs:

 • Verzekering tegen brand, glasbraak en waterschade.
 • Agentschapskosten.
 • Water.
 • Annulatieverzekering (uitgezonderd verhuring 6 wintermaanden).

Zijn nooit inbegrepen in de huurprijs:

 • Gas, elektriciteit en verwarming: de tellers van gas, elektriciteit en verwarming worden opgenomen voor het binnenkomen en na het verlaten van de vakantiewoning. De kosten van verbruik worden berekend aan de hand van de officiële tarieven van de respectievelijke maatschappijen (een variabel gedeelte naargelang verbruik en een vast recht).
 • De schoonmaak van de vakantiewoning.
 • Eventuele schade.

Na ontvangst van alle gegevens van de maatschappijen wordt u een gedetailleerde afrekening toegezonden.


Waarborg

Bovenop de huurprijs vragen wij een waarborg voor de kosten van het verbruik van gas, elektriciteit, verwarming. Het saldo van de waarborg wordt u terugbetaald binnen de maand na vertrek op een door u opgegeven bankrekeningnummer.


Reservatie

Hoe vroeger u boekt, hoe ruimer de keuze. Is de woning van uw voorkeur niet meer beschikbaar? Dan stellen wij u graag een mooi alternatief voor.

Reserveren kan telefonisch of schriftelijk of via e-mail of via het reservatieformulier op de website. Via onze website hebt u een duidelijk overzicht van de beschikbare verblijven voor de gewenste periode. U vindt er ook alle comforten terug van de vakantiewoning. Na het invullen en doorsturen van het reservatieformulier zal u van ons een bevestiging ontvangen. U kan ons ook steeds telefonisch contacteren indien u verdere info nodig hebt. Tegelijk spelen wij u graag onze appreciatie door over de kwaliteit en de inrichting van de bewuste vakantiewoning. Om misverstanden te voorkomen, raden wij u warm aan om de vakantiewoning vooraf eens te bezoeken.

Telefoon: 058/52.10.10 - vanuit het buitenland: + 32 58 52 10 10
E-mail: info@westlittoral.be

Betaling

Bij de reservatie vragen wij u om 25% van de huurprijs te betalen (met een minimum van 200 EURO). Na betaling ontvangt u van ons een reservatiebewijs. Het saldo en de waarborg betaalt u 15 dagen voor aankomst. Gelieve de betaling te willen uitvoeren door overschrijving, uitsluitend op volgend nummer:
BNP Paribas Fortis Bank Oostduinkerke:
IBAN BE13 0014 1950 1939 BIC: GEBABEBB

Verhuring van week-end en midweek

Weekends en midweeks huren kan enkel tijdens de maanden april, mei, juni en september. Hiervoor boeken kan pas 8 tot 10 dagen voor aankomst.

Week-end: loopt van vrijdag (vanaf 16 uur) tot maandag (tot 10 uur).
Midweek: loopt van maandag (vanaf 16 uur) tot vrijdag (tot 10 uur).

Praktisch

 • Huisdieren zijn niet toegelaten, behalve wanneer dit uitdrukkelijk vermeld staat in de beschrijving van de vakantiewoning.
 • Dekens of donsdekens, hoofdkussens en matrasbeschermers zijn in de woning aanwezig.
 • Handdoeken, beddenlakens en keukenhanddoeken zijn niet aanwezig.
 • Bij aankomst vragen wij steeds om de inventarislijst te vergelijken met de inrichting, en de algemene toestand van de woning vast te stellen. Indien u gebreken of schade vaststelt, gelieve dit onmiddellijk mede te delen aan ons kantoor.
 • Wij vragen steeds om voor het vertrek de vakantiewoning schoon te maken. Indien gewenst, nemen wij dit over tegen betaling. Gelieve dit echter steeds op voorhand aan te vragen, d.w.z. ten laatste de dinsdagmiddag voor uw vertrek.
 • Wanneer bij uw vertrek ons kantoor gesloten is, kunt u de sleutel deponeren in de daarvoor voorziene bus aan het inkompad van ons kantoor.
 • Televisiezenders: In heel wat vakantiewoningen is er een digitaal zenderaanbod via Telenet of Proximus. In andere woningen voorzien eigenaars een Smart TV, een digitale televisie te bedienen met apps. In dit geval zijn niet alle zenders beschikbaar. Informeer vooraf wat er in de vakantiewoning beschikbaar is.
 • • Internet: bijna elke vakantiewoning beschikt over wifi. Het verhuurkantoor is echter niet verantwoordelijk voor de goede werking ervan. Het paswoord is terug te vinden op het welkomstblaadje dat wij voorzien in de woning.

Annulatieverzekering

Een verzekering tegen annulatie en vakantieonderbreking is inbegrepen in de huurprijs (Verzekeringsmaatschappij VAB/p>

Vraag onze brochure met de voorwaarden, verzekerde waarborgen, uitsluitingen, vastlegging van de vergoeding, verplichtingen en geldigheid rond deze verzekering.


Download de "annuleringsvoorwaarden" in PDF formaat.

Download de "Algemene voorwaarden" in PDF formaat.

Download de "Nuttige informatie" in PDF formaat.