Nieuwe wet op de mede-eigendom in mensentaal!

Nieuwe wet op de mede-eigendom in mensentaal!

Op 01.01.2019 trad in ons land de nieuwe wet op de mede-eigendom in werking. Wetteksten zijn complex en moeilijk leesbaar. Dus hebben wij voor u elk artikel ontrafeld en de hervormde wetgeving verwerkt in 11 belangrijke items. Stuk voor stuk aanpassingen die voor u, als mede-eigenaar, van belang kunnen zijn. Must read!
foto mede-eigendomBeter een goede buur dan een verre vriend. Een mooi Vlaams spreekwoord dat staat als een huis. Maar vanzelfsprekend is het niet. Er kan al eens een discussie ontstaan tussen mede-eigenaars in een gebouw. Zoiets is heel normaal. Doorgaans trekken wolken snel weg. Mensen spreken mensen. In andere zeldzame gevallen komt er een kink in de kabel. En dan is het goed om te kunnen terugvallen op een glasheldere reglementering.

Die wetgeving werd recentelijk ingrijpend aangepast. Wat behelst die nieuwe wet en wat zijn de gevolgen voor u? We hebben de wijzigingen voor u samengebald in 11 krachtlijnen. We raden élke mede-eigenaar warm aan om deze aandachtig door te nemen. Heeft u nadien nog vragen, dan kan u deze tijdens de eerstvolgende VME-bijeenkomst stellen. Maar u mag natuurlijk ook altijd eens bij ons op kantoor binnenspringen. We staan u graag te woord.

Elke mede-eigenaar kan ook via onze Syndic pagina aanmelden om documenten in te kijken.